Spesiell invitasjon til FNs internasjonal​ Frivillighetsdag

Vi ønsker med glede informere at 2022 er Frivillighetens år. I heile 2022 skal vi feire frivilligheten - Norges største lagarbeid - og få enda flere med på laget. I 2022 skal vi: øke deltakelsen fjerne barrierer for deltakelse synligjøre frivillig sektors betydning Derfor har vi lyst til å invitere frivilligheten til offisiell åpning av Frivillighetens år 5. desember 2021 på Florø Kulturhus.

Vi vil gjerne informere om at alle opplysninger om Frivillighets år finner du her: https://frivillighetensar.no/

Frivillighetens år 2022

Frivillighetens år 2022 koordineres av Frivillighet Norge, og vi vil ha alle frivillige organisasjoner, kommuner og støttespillere i Norge med på laget!

frivillighetensar.no

Frivillighetens år 2022 skal feires av frivillige, medlemmer, organisasjoner, kommuner, næringsliv og alle andre, både nasjonalt og lokalt. Dere kan finne materialer og søke midler for å feire "VÅR DAG" i linken overfor.
4 gode grunner til å delta i Frivillighetens år:
  • får drahjelp i arbeidet med å få flere med
  • blir mer synlig - det er lov å skryte!
  • få nye og styrke gamle samarbeidsrelasjoner
  • gi alle som holder foreningslivets hjul i gang en fortjent honnør
Vi ønsker å markere alle frivillige organisasjoner ved å poste bildet av medlem og organisasjon med et kort svar på spørsmålet: "Hva gleder deg mest med å være frivillig?" på vår Facebook side. Alle som vil delta og bli på FB kan sende bildet og et kort svar på spørsmål. Vi ønsker også lage en forsidebilde med alle medlemmer som sender sitt bilde til oss. Vi vil invitere til å delta i workshop om frivillighetens år 2022. Vi oppfordrer dere til å ikke finne på noe nytt, men heller til å bruke Frivillighetens år som en mulighet til å vise fram  arbeidet i organisasjonen din for å få flere med og vise fram betydningen dere har i lokalsamfunnet. Vi er også opptatt av å få fram at i Frivillighetens år skal dere skryte og fortelle om hva dere gjør og hva dere får til, for at enda flere skal få lyst til å bli med. Og for at det offentlige og næringslivet skal få lyst til å samarbeide med dem.
På grunn av matservering, ønsker vi påmelding innen 1 desember 2021.


Vi skaper festen sammen!
2024 © Florø frivilligsentral